۱۳۸۹ شهریور ۹, سه‌شنبه

آخرین گزارشات از اعتراضات، بازداشتها، زندان، و بیدادگاهها --- بیانیه ها

هشدار مادران عزادار درباره عواقب شکنجه زندانيان

 

مادران عزادار، که به تازگی خود را "مادران پارک لاله" می نامند، در بیانیه اخیر خود نسبت به عواقب شکنجه زندانیان سیاسی، مشکلات آنان بعد از آزادی از زندان و وضعیت سلامتی آن ها هشدار دادند.
در این بیانیه با نام بردن از حسام ترمسی، محبوبه کرمی، نرگس محمدی و حمزه کرمی به عنوان افرادی که پس از آزادی از زندان در بیمارستان بستری شده اند، نسبت به سلامت زندانیان سیاسی هشدار داده است.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
هشدار می دهیم!
جان و سلامتی زندانیان، پس از آزادی همچنان در خطر است!
از آنجائی که اغلب زندانیان آزاد شده به دلیل شکنجه‌های روحی- روانی- جسمی- جنسی، دچار بیماری‌های عدیده‌ای شده‌اند که حتی در برخی موارد منجر به مرگ آنان شده است، مادران پارک لاله (مادران عزادار) بر خود واجب دانسته، توجه خانواده‌های زندانیان را به موارد تاسف‌باری که تاکنون اتفاق افتاده است جلب نمایند، تا برای بازگشت سلامتی زندانیان آزاد شده به ویژه جوانانی که تجربه کافی از خطرها و آثار شکنجه را ندارند، مساله بازگشت سلامتی جدی گرفته شود.
از این‌رو از خانواده‌های رنج‌کشیده زندانیان آزاد شده تقاضا می‌شود در اولین روزهای آزادی عزیزشان، آزمایش‌ها و کنترل‌های پزشکی کامل از تمام اعضای بدن به‌خصوص کلیه‌ها، کبد، مغز و اعصاب وی را به صورت جدی دنبال کنند تا تجربه به غایت تلخ فاجعه کهریزک(احمد نجاتی کارگر، با ۲۲ سال سن که سه روز پس از آزادی به دلیل از بین رفتن کلیه‌ها به کما می‌رود و سپس جان می‌بازد) و موارد مشابه دوباره تکرار نشود.
با آرزوی سلامتی برای تمامی عزیزان‌مان و تاسف فراوان، چند نمونه زیر شایان ذکر است:
* حسام ترمسی، جوان ۱۹ ساله که پس از تحمل یکسال حبس به علت بیماری کلیه و کبد و افسردگی شدید در بیمارستان بستری است.

* نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و مادر دو طفل سه ساله که پس از آزادی از زندان، وضعیت روحی و جسمی اش رو به وخامت است و باید مجددا در بیمارستان بستری شود.

* محبوبه کرمی، فعال جنبش زنان که به علت بی‌حرکتی نیمی از بدن‌اش و افسردگی شدید در بیمارستان بستری شده است.

* حمزه کرمی از فرماندهان سابق سپاه پاسداران که به علت شکنجه های جسمی و روحی در زندان اوین هم اکنون در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی بستری است .
این نمونه‌ها مشتی‌ست از خروار که بر سر فرزندان ما، آوار شده است. در حالیکه شکنجه در قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع است و زندانی دارای حق و حقوقی قانونی‌ست، اما گاه برای دستیابی به حداقل حقوق قانونی خود مجبور به اعتصاب غذا می‌شود. همان‌طور که شاهد بودیم ۱۷ نفر از بهترین‌های ملت ایران اعتصاب غذایی طولانی را برای ابتدایی‌ترین حقوق خود تحمل کردند و ما همچنان سخت نگران عواقب اعتصاب غذای عزیزان‌مان و سلامتی آنان هستیم.
تاریخ نشان داده است این بی‌رحمی‌ها و ظلم‌ها بی‌پاسخ نخواهد ماند. ولی ما به عنوان مادر و خانواده زندانی در چنین شرایطی باید به سلامت عزیزان‌مان توجه کافی داشته باشیم و زمان را از دست ندهیم و تلاش کنیم تا فرزندان مان به سلامتی نسبی دست یابند، چرا که هرگز اثرات شکنجه‌ به طور کامل از بین نخواهد رفت.
مادران پارک لاله (مادران عزادار)

۶ شهریور ۸۹

 

  رییس شورای شهر اهواز بازداشت شد


خبرگزاری هرانا - حمید حسن زاده، رییس شورای شهر اهواز، در ساعت 2 بامداد روز سه شنبه 9 شهریورماه، توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، حمید حسن زاده رییس شورای شهر اهواز و رییس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان خوزستان، بامداد امروز در منزل شخصی خود در اهواز بازداشت شده است.
نیروهای امنیتی ضمن تفتیش منزل آقای حسن زاده وسایل شخصی و کامپیوتر وی را نیز به همراه خود بردند.
از علت بازداشت و اتهام احتمالی و محل نگهداری وی تا لحظه ی تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.

 

 

محکوميت دو شهروند اهل نقده و اروميه به زندان



خبرگزاری هرانا - يک شهروند اهل نقده به نام رشيد (هيمن) پيشگير و شهروند دیگری به نام شمس الدين شهسوار اهل یکی از روستاهای ارومیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی به زندان محکوم شدند.
به گزارش آژانس خبری موکریان، رشید پيشگير که هم اکنون در زندان اروميه بسر می برد به اتهام "همکاری با احزاب غيرقانونی" از طرف دادگاه انقلاب به يک سال زندان محکوم شده است.
هم چنين يکی از اهالی روستای "دزی مرگور" از توابع شهرستان اروميه به نام شمس الدين شهسوار به اتهام "همکاری با احزاب مخالف نظام" به سه ماه حبس محکوم شد.
گفتنی است شمس الدين شهسوار که در زندان اروميه تحمل حبس می نمايد در پرونده ای ديگر نيز به اتهام عبور غيرقانونی از مرز به ده ماه حبس محکوم شده است.

 

 

یک پنجم جمعیت فعال کشور بیکار است

خبرگزاری هرانا - برآوردهای اخیر کارشناسان اقتصادی نشان می‏دهد که از هر پنج نفر در جمعیت فعال کشور، یک نفر بیکار است.
در حالی که مرکز آمار ایران جمعیت فعال کشور در بهار گذشته را بیش از بیست و چهار میلیون نفر اعلام کرده است، هم اکنون از این میزان، نزدیک به پنج میلیون نفر رسما "بیکار" محسوب می‏شوند.
به گزارش رادیو زمانه، به این ترتیب نرخ بیکاری در کشور به بالاترین میزان خود در سال‌های اخیر یعنی 18 درصد رسیده است. این برآوردها نشان دهنده افزایش نرخ بیکاری در کشور، در چهار سال گذشته بوده که هم به میزان جمعیت فعال کشور افزوده شده و هم تعداد مشاغل ایجاد شده کم‌تر بوده است.
جمعیت فعال به جمعیتی گفته می‌شود که به صورت بالقوه توانایی کار کردن را دارند. در سال‌های اخیر این جمعیت در ایران معمولا به جمعیت بالاتر از ده سال تا سن بازنشستگی اطلاق میی‌شود.
براساس تعاریف مرکز آمار ایران چنانچه فردی حتی یک ساعت در روز کار کند نیز شاغل به شمار می‌رود، اعم از این که درآمد حاصل از آن سبب تامین زندگی وی بشود یا خیر.
از سوی دیگر مرکز آمار ایران میانگین بیکاری جمعیت فعال جوان کشور را نزدیک به سی درصد اعلام کرده است، به عبارت دیگر تقریبا از هر سه نفر جوان، یک نفر بیکار محسوب می‏شود.
این آمار در حالی ارائه شده است که براساس برآوردها ایران با هفتاد و پنج درصد جمعیت جوان زیر سی و پنج سال جوان‌ترین ترکیب جمعیتی جهان را داراست.
خبرگزاری کار ایران در این گزارش همچنین از قول کارشناسان اقتصادی نوشته است که غلبه بر مشکل بیکاری نیازمند رشد اقتصادی بالاتر از هشت درصد است اما شاخص رشد اقتصادی کشور در سال‌های اخیر هیچگاه از مرز پنج درصد بالاتر نرفته است و این میزان را نیز مرهون افزایش قیمت نفت بوده است.
در همین حال به نوشته روزنامه همشهری، نرخ بیکاری برای زنان حداقل دو برابر مردان است یعنی در حالی که میانگین نرخ بیکاری برای زنان بالای پانزده سال بیش از 25 درصد است این میزان برای مردان حدود یازده درصد است که تبعیض جنسی در زمینه اشتغال را برملا می‏سازد.

 

 

ممانعت از آزادی حسین رونقی ملکی با وجود تامین وثیقه

خبرگزاری هرانا - محمد دادخواه، وکیل حسین رونقی ملکی اعلام کرد موکلش هم چنان دربند 2 الف سپاه و در سلول انفرادی نگهداری می شود و علیرغم صدور قرار وثیقه و تامین قرار از سوی خانواده موکلش، قاضی پیرعباسی قرار را تغییر داده و از آزادی این وبلاگ نویس و فعال حقوق بشر جلوگیری به عمل آمده است.
حسین رونقی ملکی معروف به بابک خرمدین، وبلاگ نویس و فعال حقوق بشر از 22 آذر سال گذشته در شهرستان ملکان بازداشت شده و از آن تاریخ تاکنون در بند 2 الف سپاه زندانی است. وکیل آقای رونقی ملکی، او را از نخبگان و نوابغ کشور میداند و از اینکه با نخبگان کشور چنین برخوردهایی صورت می گیرد، ابراز تاسف می کند.
 آقای دادخواه در مصاحبه با "روز" به تشریح آخرین وضعیت موکلش می دازد: "او هم چنان در سلول انفرادی و در بند 2 الف سپاه زندانی است و این امر بسیار نامتعارف وفاقد وجاهت قضایی است؛ به ویژه اینکه از سویی بازجویی های موکلم مدتهاست به پایان رسیده و از سوی دیگر قاضی پیر عباسی، دستور آزادی او را صادر کرده هر چند که قاضی بدون اینکه دلیلی ارائه دهد از تصمیم خود عدول کرده اما نگهداری موکلم در سلول انفرادی کاملا خلاف قانون است".
به گفته آقای دادخواه قرار وثیقه 300 میلیون تومانی برای حسین رونقی ملکی صادر شده بود اما از آزادی او ممانعت به عمل آمده است: "در طول 30 سال وکالت، من تاکنون با پرونده ای اینطور فارغ از قانون مواجه نشده بودم یعنی قاضی و بازپرس باید مستقل باشند و بر مبنای دلایل و ادله ای که ارائه می شود اعلام نظر کنند و این نظر ضمانت اجرایی دارد و بلافاصله باید اجرا شود اما متاسفانه با پرونده ای مواجه هستیم که علیرغم دستور رئیس دادگاه مبنی بر آزادی موکلم و تامین وثیقه توسط خانواده موکلم، نه تنها او آزاد نمی شود بلکه یکباره رئیس دادگاه از تصمیم خود عدول میکند و این برخلاف قانون، اصول و نظام دادرسی عادلانه و منصفانه است."
وکیل آقای رونقی ملکی می افزاید: "براساس آئین دادرسی ما، بعد از تصمیم و اعلام نظر، عدول به ضررمتهم امکان ندارد و قاضی حق ندارد از نظر خود به ضرر متهم عدول کند.یعنی قاضی می تواند به نفع متهم از تصمیم خود عدول کند اما به ضرر او نه. ضمن اینکه قاضی و بازپرس باید مستقل باشند و نظر آنها باید متکی بر دلایل متقن باشد نه براساس آنچه که بعدا به او می گویند و از تصمیمش عدول میکند."
به گفته آقای دادخواه 8 ماه پیش نیز تصمیم دادگاه بر این بوده که آقای رونقی ملکی را با قرار وثیقه آزاد کند: "در پرونده موکلم این تصمیم هست که 8 ماه پیش نظر قاضی بر آزادی او با وثیقه بوده اما نه تنها آن موقع این امر صورت نگرفت الان نیز جلوی آزادی موکلم را گرفته اند."
وی با تاکید بر اینکه "آقای رونقی برخلاف قانون در زندان است" می گوید: "ما اعتراض کرده و دلایل مستند خود را نیز ارائه داده ایم به رئیس دادگاه هم گفته ایم که نیروهای نظامی و انتظامی، ضابط دادگستری هستند و باید دستور قاضی را اجرا کنند و عکس آن در نظام قانون مند وجود ندارد."
 آقای دادخواه سپس به اعترافات موکلش اشاره میکند که به گفته او در شرایطی خاص اخذ شده است: "ما به رئیس دادگاه هم رسما گفته ایم که اقرارهای موکلم در شرایطی خاص صورت گرفته و برخلاف قانون جمهوری اسلامی و میثاق های بین الملی است و این اقرارها هیچ گونه اعتباری ندارد. قرار بر این شد که ما ادله خود را به دادگاه ارائه دهیم و تا آن موقع موکلم آزاد باشد که متاسفانه از آزادی او جلوگیری کردند و در نهایت قاضی هم از حکم خود برگشت."
وکیل آقای رونقی ملکی، موکلش را از نوابغ ایران میداند و می گوید: "من دلایل لازم مبنی بر نابغه بودن موکلم را به دادگاه ارائه داده و گفته ام که موکلم از نوابغ کم نظیر این سرزمین است و ماموران بررسی کننده پرونده موکلم نیز با نظر من موافق بودند و این موضوع را در پرونده ذکر کرده اند."
آقای دادخواه در پاسخ به اینکه چرا با آقای رونقی ملکی چنین برخوردهایی صورت می گیرد می گوید: "واقعا متاسف ام و نمیدانم چه باید بگویم جز اینکه تمام این رفتارهایی که با موکلم صورت گرفته و می گیرد خلاف قانون است. علت هر چه است دور از فرزانگی و خردمندی است که یک انسان ارزشمند و ممتازی را به این نحو به بند بکشند و بعد هم چنین رفتارهایی با او صورت دهند."
وی می افزاید: "امیدوارم از گذشتگان درس بگیرند و بدانند که «مرغ دانا را به دام و دانه، هرگز نمی توان اسیر کرد». موکل من بسیار جوان است و تحمل این زندان و این نوع سختی ها را بیش از این ندارد و امیدوارم هر چه سریع تر با قرار وثیقه ای که تامین هم شده، شاهد آزادی او باشیم."

دادخواه: وثیقه تامین شده، رونقی را آزاد نمی کنند

بابک خرمدین همچنان در سلول انفرادی

محمد دادخواه، وکیل حسین رونقی ملکی در مصاحبه با "روز" اعلام کرد موکلش همچنان دربند 2 الف سپاه و در سلول انفرادی نگهداری می شود.آقای دادخواه همچنین خبر داد که علیرغم صدور قرار وثیقه و تامین قرار از سوی خانواده موکلش، قاضی پیرعباسی قرار را تغییر داده و از آزادی این وبلاگ نویس و فعال حقوق بشر جلوگیری به عمل آمده است.
حسین رونقی ملکی معروف به بابک خرمدین، وبلاگ نویس و فعال حقوق بشر از 22 آذر سال گذشته در شهرستان ملکان بازداشت شده و از آن تاریخ تاکنون در بند 2 الف سپاه زندانی است. وکیل آقای رونقی ملکی، او را از نخبگان و نوابغ کشور میداند و از اینکه با نخبگان کشور چنین برخوردهایی صورت می گیرد، ابراز تاسف میکند.

عدول قاضی از قرار آزادی
آقای دادخواه در مصاحبه با "روز" به تشریح آخرین وضعیت موکلش می دازد: "او همچنان در سلول انفرادی و در بند 2 الف سپاه زندانی است و این امر بسیار نامتعارف وفاقد وجاهت قضایی است؛ به ویژه اینکه از سویی بازجویی های موکلم مدتهاست به پایان رسیده و از سوی دیگر قاضی پیر عباسی، دستور آزادی او را صادر کرده هر چند که قاضی بدون اینکه دلیلی ارائه دهد از تصمیم خود عدول کرده اما نگهداری موکلم در سلول انفرادی کاملا خلاف قانون است".
به گفته آقای دادخواه قرار وثیقه 300 میلیون تومانی برای حسین رونقی ملکی صادر شده بود اما از آزادی او ممانعت به عمل آمده است: "در طول 30 سال وکالت، من تاکنون با پرونده ای اینطور فارغ از قانون مواجه نشده بودم یعنی قاضی و بازپرس باید مستقل باشند و بر مبنای دلایل و ادله ای که ارائه می شود اعلام نظر کنند و این نظر ضمانت اجرایی دارد و بلافاصله باید اجرا شود اما متاسفانه با پرونده ای مواجه هستیم که علیرغم دستور رئیس دادگاه مبنی بر آزادی موکلم و تامین وثیقه توسط خانواده موکلم، نه تنها او آزاد نمی شود بلکه یکباره رئیس دادگاه از تصمیم خود عدول میکند و این برخلاف قانون، اصول و نظام دادرسی عادلانه و منصفانه است."
وکیل آقای رونقی ملکی می افزاید: "براساس آئین دادرسی ما، بعد از تصمیم و اعلام نظر، عدول به ضررمتهم امکان ندارد و قاضی حق ندارد از نظر خود به ضرر متهم عدول کند.یعنی قاضی می تواند به نفع متهم از تصمیم خود عدول کند اما به ضرر او نه. ضمن اینکه قاضی و بازپرس باید مستقل باشند و نظر آنها باید متکی بر دلایل متقن باشد نه براساس آنچه که بعدا به او می گویند و از تصمیمش عدول میکند."
به گفته آقای دادخواه 8 ماه پیش نیز تصمیم دادگاه بر این بوده که آقای رونقی ملکی را با قرار وثیقه آزاد کند: "در پرونده موکلم این تصمیم هست که 8 ماه پیش نظر قاضی بر آزادی او با وثیقه بوده اما نه تنها آن موقع این امر صورت نگرفت الان نیز جلوی آزادی موکلم را گرفته اند."
وی با تاکید بر اینکه "آقای رونقی برخلاف قانون در زندان است" می گوید: "ما اعتراض کرده و دلایل مستند خود را نیز ارائه داده ایم به رئیس دادگاه هم گفته ایم که نیروهای نظامی و انتظامی، ضابط دادگستری هستند و باید دستور قاضی را اجرا کنند و عکس آن در نظام قانون مند وجود ندارد."

نابغه ای در زندان
آقای دادخواه سپس به اعترافات موکلش اشاره میکند که به گفته او در شرایطی خاص اخذ شده است: "ما به رئیس دادگاه هم رسما گفته ایم که اقرارهای موکلم در شرایطی خاص صورت گرفته و برخلاف قانون جمهوری اسلامی و میثاق های بین الملی است و این اقرارها هیچ گونه اعتباری ندارد. قرار بر این شد که ما ادله خود را به دادگاه ارائه دهیم و تا آن موقع موکلم آزاد باشد که متاسفانه از آزادی او جلوگیری کردند و در نهایت قاضی هم از حکم خود برگشت."
وکیل آقای رونقی ملکی، موکلش را از نوابغ ایران میداند و می گوید: "من دلایل لازم مبنی بر نابغه بودن موکلم را به دادگاه ارائه داده و گفته ام که موکلم از نوابغ کم نظیر این سرزمین است و ماموران بررسی کننده پرونده موکلم نیز با نظر من موافق بودند و این موضوع را در پرونده ذکر کرده اند."
آقای دادخواه در پاسخ به اینکه چرا با آقای رونقی ملکی چنین برخوردهایی صورت می گیرد می گوید: "واقعا متاسف ام و نمیدانم چه باید بگویم جز اینکه تمام این رفتارهایی که با موکلم صورت گرفته و می گیرد خلاف قانون است. علت هر چه است دور از فرزانگی و خردمندی است که یک انسان ارزشمند و ممتازی را به این نحو به بند بکشند و بعد هم چنین رفتارهایی با او صورت دهند."
وی می افزاید: "امیدوارم از گذشتگان درس بگیرند و بدانند که «مرغ دانا را به دام و دانه، هرگز نمی توان اسیر کرد». موکل من بسیار جوان است و تحمل این زندان و این نوع سختی ها را بیش از این ندارد و امیدوارم هر چه سریع تر با قرار وثیقه ای که تامین هم شده، شاهد آزادی او باشیم."

حمایت هواداران دولت از جنایات کهریزک

مخالفت با "شهید" نامیدن روح الامینی، کامرانی و جوادی فر

تنها یک هفته پس از صدور حکم تعلیق سه قاضی دخیل در جنایت کهریزک، سایت های حامی احمدی نژاد ضمن حمایت از مجرمین کهریزک، به "شهید" نامیده شدن قربانیان این زندان اعتراض کردند.در همین حال، حاج منصور ارضی، مداح  ویژه هیات دولت و بیت رهبری و یکی از سران نیروهای موسوم به "لباس شخصی" هم خواستار اعتراف گیری از جوانانی شد که سال گذشته بازداشت شده بودند.
سایت رجانیوز که از سوی فاطمه رجبی همسر مشاور محمود احمدی نژاد اداره می شود روز گذشته و با وجود تبلیغات گسترده صدا و سیما مبنی بر "حساسیت رهبری درباره جنایت کهریزک" از این جنایات دفاع کرد و به انتقاد از بنیاد شهید و رسانه هایی پرداخت که قربانیان جنایتگاه کهریزک را "شهید" لقب داده اند.
رجا نیوز می نویسد: "منطق اطلاق عنوان «شهید» به جان باختگان کهریزک هنوز معلوم نیست و چنانچه این عنوان به‌دلیل اینکه به افراد جان باخته ظلم شده و آن‌ها تحت فشار درگذشته‌اند، اطلاق شده باشد، مشخص نیست چرا به افراد دیگری که احیاناً در جریان فتنه کشته شدند و یا حتی افراد دیگری که به‌عنوان نمونه در اثر خطا یا سهو در حین عملیات‌های انتظامی فوت می‌کنند، چنین عنوانی داده نمی‌شود".
این سایت می افزاید: "سه فرد جان باخته در کهریزک عمدتاً جزء افرادی بوده‌اند که علیه نظام جمهوری اسلامی به خیابان آمده بودند. در این حالت، در صورت صدمه وارد شدن به فردی که علیه نظام فعالیت کرده است، قطعاً نمی‌توان او را شهید دانست... قبول اینکه این افراد شهیدند یعنی قبول همان منطق فتنه گران که کشته شدگان عمدی و غیرعمدی فتنه را شهید خطاب می کردند و به این ترتیب به کار خود اعتبار می بخشیدند. این عمل بنیاد شهید اعتبار بخشی به اغتشاشات داخلی و علیه نظام است. شرکت کنندگان در راهپیمایی ها بر خلاف منطق صریح مقام ولایت فقیه به خیابانها آمدند و اگر حضرت علی خوارج را شهید نامید اینها هم شهید محسوب می شوند".
دفاع رجانیوز از جنایت کهریزک پس از آن صورت گرفته که بنیاد شهید با انتشار توضیحی علت اطلاق عنوان «شهید» برای قربانیان جنایت کهریزک را جلوگیری از "از بین رفتن آبروی نظام" دانسته است.
بنا به گزارش مهر، بنیاد شهید در اطلاعیه خود آورده است: "بعد از حوادث تلخ و تخلفات عده ای که منجر به جنایت در بازداشتگاه کهریزک بعد از حوادث انتخاباتی سال گذشته شد، با تائید مراجع ذیصلاح قانونی برای 3 جانباخته این رویداد یعنی محسن روح الامینی، محمد کامرانی و امیر جوادی فر پرونده شهادت با کد 88 صادر شده است".
در همین حال، سایت تابناک، سایت اینترنتی نزدیک به محسن رضایی و پدر محسن روح الامینی در واکنش به رجانیوز نوشته است: "پس از جنایت هولناک بازداشتگاه کهریزک، رهبر انقلاب ضمن دستور برای تعطیلی این بازداشتگاه و تقبیح اقدامات خودسرانه انجام گرفته، دکتر سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی را مأمور تشکیل کمیته ویژه ای برای پیگیری رخدادها در بازداشتگاه کهریزک کردند که همه اینها، نشان از عمق فاجعه ای داشت که با خدشه بر آبروی نظام و جریحه دار کردن افکار عمومی، سبب شهادت سه تن از هموطنان عزیزمان و آسیب دیدن روحی و جسمی بسیاری دیگر از هم وطنانمان از سویی و گزک دادن دست ضد انقلاب و دشمنان انقلاب از سوی دیگر شد.اما در این میان، جریانی خاص تلاش داشت به گونه ای همه رخدادها را بی اهمیت دانسته و حتی در برابر شهید نامیدن قربانیان حادثه کهریزک، واکنش نشان داده و رسانه هایی را که از عنوان شهید برای این عزیزان استفاده می کنند در خط نفاق و تقابل با نظام معرفی کنند".
 تابناک افزوده: "اما این جریان که به زعم ما، خود بخشی از جریان فتنه سال گذشته بود و با رفتار غیر منطقی خود بر آتش این فتنه می دمید، غافل از این است که بنیاد شهید و امور ایثارگران سه قربانی حادثه کهریزک را در زمره شهدا دانسته و رسما این موضوع را اعلام کرده است. با نگاهی به تصویر کارت شهید امیر جوادی فرـ تصویر بالا ـ یکی از سه شهید جنایت کهریزک، این مدعا اثبات شده و مشخص می شود، اتفاقا رسانه ها و جریانی که از به کار بردن واژه شهید برای این عزیزان اکراه داشته و در این زمینه کوتاهی می کنند، خود در راه دیگری جز راه قانون و تشخیص نظام هستند".
 همزمان منصور ارضی، مداح ویژه هیات دولت از صدا و سیما خواسته از جوانانی که سال گذشته دستگیرشدند "اعتراف" گرفته شود.
به گزارش تابناک، منصور ارضی گفته است: "بد نیست صداوسیما، جوانانی را که سال گذشته دستگیر شدند، بیاورد و نشان دهد و آنان نیز بگویند که چگونه فریب خوردند و به راحتی در جبهه مقابل نظام قرار گرفتند".
گفتنی است بنا به اسناد موجود درباره جنایتگاه کهریزک، میزان قربانیان این جنایت بیشتر از تعدادی است که رسانه های محافظه کاران ادعا می کنند. تا کنون نام چند تن از این قربانیان از سوی خانواده آنان منتشر شده است.
شکستن تابوی حمایت از جنایت کهریزک در حالی از سوی رسانه های حامی دولت آغاز شده است که علاوه بر عدم محاکمه آمران اصلی و پرهیز از اشاره به نقش مستقیم مقامات عالیرتبه حکومت در این جنایات و محدود کردن آن به سه قاضی، خانواده های قربانیان هنوز نتوانسته اند مراسمی علنی برای جانباختگان برگزار کنند.
همچنین بنا به گزارش شاهدان عینی، در روزهای اخیر و با افزایش برنامه های مذهبی، برخی از خانواده های جانباختگان جنایت کهریزک از سوی افراد ناشناخته تهدید شده اند. تهدید کنندگان گفته اند در صورت حضور در مزار جانباختگان با شرکت کنندگان برخورد خواهد شد.

نامه سرگشاده فرزند سکینه محمدی آشتیانی

پرونده قتل مفقود شده، نگران دستکاری در پرونده ایم

سجاد باقرزاده، فرزند سیکنه محمدی آشتیانی در نامه ای سرگشاده خطاب به فعالان حقوق بشر اعلام کرد پرونده قتل پدرش مفقود شده و او و خانواده اش نگران پرونده سازی و دستکاری در این پرونده هستند.
او در این نامه سرگشاده که برای انتشار در اختیار سایت "روز" قرار گرفته پرسیده است: "چرا به كيفيت دروغ از مادرم، به اجبار اعتراف مي گيرند و به نمايش مي گذارند؟ چرا از آن تاریخ به بعد اجازه ملاقات مادر مان را  با ما و وکیلش سلب کرده اند؟ !!! آیا جز این نیست که آثار شکنجه در  بدن وی فعلاً هویداست ونمی خواهندشاهدی باشد؟ ملاقاتها رابه بعد از  بهبود نسبی این آثار محول کرده اند؟ !!!چرا به دروغ عليه مادرم پرونده سازي مي كنند؟ چرا پرونده اي راكه مختوم شده، دوباره مطرح مي كنند؟ چرا پرونده قتل پدرم مفقود شده است؟ چرا اجازه نمي دهند، روند رسيدگي به پرونده مادرم مثل هر پرونده ديگري روال طبيعي خود را طي كند؟ "
سکینه محمدی آشتیانی، زنی 45 ساله است که از سال 85 در زندان تبریز به سر می برد.
او به اتهام رابطه نامشروع ابتدا در شعبه 101 دادگاه جزایی اسکو به 90 ضربه شلاق محکوم شد اما پس از اجرای حکم، شعبه 6 دادگاه کیفری آذربایجان شرقی  با باز شدن پرونده قتل همسر خانم محمدی، مجددا به اتهام رابطه نامشروع (زنا) او را محاکمه کرد و  حکم به سنگسار داد اما واکنش ها و اعتراضات شدید بین المللی مانع از اجرای حکم سنگسار خانم محمدی شد و سرنوشت و پرونده او همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.
متن کامل نامه سجاد باقرزاده، فرزند سکینه محمدی آشتیانی خطاب به "مدافعان حقوق بشر در سر تاسر  این گیتی پهناور" بدین شرح است:
اينجانب سجاد قادرزاده، هفته قبل كه جهت تكميل مدارك فوت  پدرم و تهيه ساير مستندات از پرونده قتل پدرم  به شعبه 7 اجراي احكام كيفري شهر تبريز مراجعه نمودم  متوجه شدم كه پرونده قتل پدرم در شعبه فوق وجود ندارد، اول مسئوولين شعبه ادعا نمودند كه بعلت اينكه آن پرونده مختومه شده، به بايگاني راكد ارجاع شده است، به بايگاني راكد مراجعه نمودم، مسئول بايگاني راكد عنوان نمود كه پرونده به آنجا ارجاع نشده است و اطلاعي ندارد، دوباره به شعبه مراجعه، متوجه شدم پرونده مفقود شده است معمولاً يك نسخه از مرحله تحقيقاتي مربوط به پرونده قتل پدرم و يا هر قتلي در دايره جنائي شهر  نگهداري مي شود ناچاراً به قسمت جنايي پليس شهراسكو مراجعه نموده كه متوجه شدم نسخه موجود در آنجا  نيز مفقود شده است. بنابراين با توجه به اعلاميه كذب دايره به اصطلاح فقط حقوق شهروندي  قوه قضائيه جمهوري اسلامي؛ قطعاً امكان پرونده سازي و دست كاري در پرونده وجود دارد، كه سخت نگران مي باشيم – جالب اينجاست در روز يكشنبه مورخ 31 مرداد89 مطابق با 22 آگوست 2010، با يورش به منزل وكيل اينجانبان (آقای هوتن كيان) و باضرب وشتم شدید نگهبان پیر برج و شكستن درب آپارتمانش به بدترين وجه ممكن، لب تاپ و پرينترو كليه پرونده هاي وي از جمله پرونده مادرم را با خود برده اند و زمانيكه ما مراجعه نموديم؛ انگار در منزل فوق زلزله صورت گرفته بود.
اينجانبان از مسئولين قضائي تعجب مي كنم؛ در حاليكه بواسطه مصاحبه قانوني وكيل سابق  این حقیران (آقاي محمد مصطفائي)؛ این وکیل زبده؛ در جهت حفظ جان خويش؛ با ترک خانه وکاشانه خویش؛ مجبور از فرار  وترک وطن شده و اینک آقاي هوتن كيان به خاطر افشاء موارد خلاف قانوني پرونده مادرمان، تحت شديد ترين فشارهاي امنيتي و رواني، قرار گرفته و مورد شديدترين تهديدها واقع شده و احضار مي شود.
چرا به كيفيت دروغ از مادرم، به اجبار اعتراف مي گيرند و به نمايش مي گذارند؟ چرا از آن تاریخ به بعد اجازه ملاقات مادر مان را  با ما و وکیلش سلب کرده اند؟!!! آیا جز این نیست که آثار شکنجه در  بدن وی فعلاً هویداست ونمخواهند؛ شاهدی باشد، ملاقاتها رابه بعد از  بهبود نسبی این آثار محول کرده اند؟!!! چرا به دروغ عليه مادرم پرونده سازي مي كنند؟ چرا پرونده اي كه مختوم شده، دوباره مطرح مي كنند؟ چرا پرونده قتل پدرم مفقود شده است؟ چرا اجازه نمي دهند، روند رسيدگي به پرونده مادرم مثل هر پرونده ديگري روال طبيعي خود را طي كند؟ واقعاً متاسفيم از اينكه، در جمهوري اسلامي به دنيا آمده ايم و از اينكه؛ پس از نمایش تلویزیونی جمهوری اسلامی از خانواده خود دیگر طرد شده ایم ! ومجبورم اينجا را به ذلت، تحّمل كنيم؟!!! واقعاً مرگ كجائي كه زندگي ما را كشت؟
سجاد قادر زاده

کاوه کردی مقدم زندانی سیاسی، درگذشت

خبرگزاری هرانا - کاوه کردی مقدم زندانی سیاسی کرد اهل اشنویه که در زندان ارومیه تحمل حبس می نمود، روز گذشته مورخ هفتم شهریورماه  89 در بیمارستانی در ارومیه فوت کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این زندانی سیاسی که به بیماری "سرطان معده و ریه" مبتلا بود از یک ماه پیش در مرخصی دیر هنگام استعلاجی جهت درمان بیماری قرار داشت، اما به دلیل تاخیر در درمان و پیشرفت بیماری سرانجام درگذشت.
پزشکان از مدت ها پیش نسبت به وضعیت وخیم کردی مقدم هشدار داده و به مسئولان گفته بودند که بایستی در بیمارستانی مجهز تحت مداوای متخصصان قرار گیرد اما مسئولان تا ماه گذشته با درخواست مرخصی استعلاجی وی مخالفت می نمودند.
سرانجام وی به دلیل عدم رسیدگی پزشکی در زندان و تشدید بیماری، قریب به یک ماه پیش به بیمارستانی در شهرستان ارومیه منتقل شد.
کاوه کردی مقدم در سال 87 به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" توسط شعبه یک دادگاه انقلاب ارومیه به تحمل سه حبس تعزیری محکوم شده بود.
شایان ذکر است که خبرگزاری هرانا پیش تر نسبت به وضعیت وخیم این زندانی سیاسی و قطع امید کردن پزشکان از وی گزارشی منتشر کرده بود.

محاصره ی منزل مهدی کروبی توسط نیروهای بسیج


خبرگزاری هرانا - وبسايت "سحام نيوز"، ارگان حزب اعتماد ملی، گزارش داد که دهها تن از نيروهای لباس شخصی و بسيجی يکشنبه شب، منزل مهدی کروبی، از رهبران مخالفان دولت، را محاصره کردند.

بر اساس اين گزارش، اين نيروها هم چنين از شرکت آقای کروبی در مراسم احيای شب قدر ممانعت به عمل آوردند. شماری از اين نيروها به گاز اشک آور، دستبند و باتوم مسلح بودند.

از زمان برگزاری انتخابات رياست جمهوری تاکنون، مهدی کروبی در تهران و قم چند بار مورد حمله نيروهای لباس شخصی قرار گرفته است.
مهدی کروبی روز گذشته از اعلام دادخواست گروهی از اصلاح طلبان علیه یکی از مقامات ارشد سپاه که تحت نام سردار مشفق شناخته می‌شود، حمایت کرده بود.
گفتنی است مهدی کروبی چندی پیش خبر از حضور احتمالی خود در مراسم روز قدس داده است.

اعتراض دانشجویان آموزشکده های فنی کشور به حذف سهمیه آزاد کنکور کاردانی به کارشناسی

خبرگزاری هرانا - حذف سهمیه آزاد کنکور کاردانی به کارشناسی، طی روزهای گذشته اعتراض بسیاری از دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه‏ای کشور را بهمراه داشته است.
به گزارش دانشجونیوز، این اعتراضات درحالی شکل می گیرد که میزان جذب دانشجویان کاردانی در دوره های کارشناسی بیش از 90% کاهش یافته است که بخش اعظمی از سهمیه باقیمانده نیز به مراکز "غیرانتفاعی" و "ویژه فرهنگیان" اختصاص یافته است.
این درحالیست که دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده های فنی در اسفندماه سال گذشته، همزمان با انتشار "دفترچه شماره یک کنکور 89"  نیز نسبت به حذف سهمیه های آزاد روزانه و شبانه  تجمعات اعتراض آمیزی ترتیب داده بودند که با این پاسخ مسئولین  که این سهمیه ها حذف نشده است و باید منتظر انتشار "دفترچه شماره 2" بمانند، مواجه شده بودند. دانشجویانی که در هفته گذشته با انتشار "دفترچه شماره 2" به دروغ بودن وعده ی مسئولین پی برده اند، وعده مسئولین را در راستای خاموش کردن اعتراضات و نیز ترغیب دانشجویان به ثبت نام در کنکور و واریز حق ثبت نام 80 هزار ریالی می دانند.
دانشجویان ضمن انتقاد از سیاست های دولت نسبت به دانشکده های فنی و حرفه ای، بلاتکلیفی و سرگردانی دانشجویان این مراکز را مغایر با شعارها و وعده های مسئولین دانسته و تصمیمات دولت نسبت به تعطیلی آموزشکده های فنی، کاهش سهمیه ورودی کنکور کاردانی به کارشناسی را موجب دلسردی دانشجویان و دانش آموزان رشته های فنی-حرفه ای از ادامه تحصیل برشمردند.
اعتراضات صنفی دانشجویان که بیشتر در شهرهای تهران، کرمان، تبریز، ارومیه، مشهد، شیراز و .. متمرکز است، با عدم پاسخگویی مسئولین و برخوردهای تند و غیرشایست آنها مواجه شده است که در مواردی دانشجویان تهدید به برخورد امنیتی شده اند.